/ juuli 13, 2024/ Meelelelahutus/ 0 kommentaari

Allikas: www.dreamstime.com

Võtku mind kasvõi tont ja 100 siidisukka, kuid ma ei saa jätta nendega, kes veel kuulnud pole, jagamata tüngakõnesid, millele paar ööd tagasi TikTokis surfates komistasin. Avastasin, vähemalt minu jaoks, mõned päris naljakad tüngakõned, mille täitjateks eriti vinged vennad (peamiselt Jubal) :yes: .
Meie kõigi huumorisoon on erinev. Mõnele läheb peale must huumor, teisele aga primitiivsem või lakoonilisem, kellelegi hoopis pigem füüsiline koomika. Kolmandale või kümnendale hoopiski üldse miski ei sobi :( . Aga me kõik (kuigi on inimesi, kes naljast aru ei saa :( ), s.h. loomad, elame eluraskuseid, mida elu ja saatus meie niigi konarlikule teele pidevalt ette pillub, läbi huumori, mis omakorda teeb rõõmsaks, ajutiselt õnnelikuks, ajab naerma.
Nii otsustasin isekeskis neid nalju teiega jagada. Kedagi esikohale :winner: asetama ei hakka, ent vinge elamuse saab videoplatvormilt liikuva pildi formaadis neid vaadates-kuulates (seal ka dialoogid tekstis)… Kel aga seda soovi pole, siis .mp3 versioonid toon nüüd välja.

  • Sinu naine on minu vend :hahaha: (video)

Selles naljas üritatakse jätta muljet, et kõnelevastaja naine on olnud kadunud 6aastat. Pere on teda tulutult otsinud :( . Nüüd aga on leitud. Uba on selles, et naine nimega Tina on helistaja vend. See aga ajab vihast siniseks naise abikaasa, kes ei kohku tagasi millegi ees… Kusjuures helistaja on minu meelest äge näitleja. Vestluse käigus kokutamine on nii ehe, et võikski eeldada, et see on inimese suhtluse eripära. Ja ooo, ta lausa nutab :( . Minu arvates hästi välja mängitud.
Ja küsimus GTA mängude austajatele – kas hääl sarnaneb “San Andreasest” Carlile?
Täpsustan, et videos on lõik 20-30 sekundit lühem. Alt saat kuulata ka seda osa, kui härrale enne abikaasa tõenäolist edukat atendaadikatset avalikustatakse, et tegemist on Tina enda tellitud tüngakõnega.


  • Kolmekas Floridas :hahaha: (video)

Abikaasa tellis naisele tüngakõne, kus ta koos Nikki ja Alexisega ühel õhtul Floridas raju peo :friendsdrinking: maha pidasid. Püant on aga selles, et neiu jäi sellest õhtust beebiootele. Nüüd on vaja välja selgitada, kumb meestest tütarlapse paksuks pistis :uskumatu: .
Ooo, lummavalt äge on tüngategija hääl. Talle sobivad sellised tekstid. Hästi paneb :ok: .


Ühel toredal päeval helistatakse politseist mehele, keda hoiatatakse tema naise eest – selgub, et ta on kihlatud külmaverelise mõrvariga, kelle järgmiseks sihtmärgiks on tema tulevane abikaasa. Nii et… see päev ei osutugi nii toredaks.


Ühel toredal päeval helistatakse politseist mehele, keda hoiatatakse tema naise eest – selgub, et ta on kihlatud külmaverelise mõrvariga, kelle järgmiseks sihtmärgiks on tema tulevane abikaasa. Nii et… see päev ei osutugi nii toredaks.


Mida teha, kui oled kaotanud paki? Loodetavasti ei satu te vestlusesse narkari ja joogihullu Maxiga. Tema teab teie paki asukohast ning seisukorrast kõige vähem.
Ja minu meelest kutt mängis oma osa superhästi välja.


Tehisintellektid, eriti vastassugupooled, ei tohiks tegeleda kliendtide probleemidega, sest lahenduste asemel tekib muresid juurde.
Ootemuusika oli hästi valitud, veider, aga ikkagist huvitav.


Selle kohta polegi midagi öelda. Lihtsalt kuulake!
On naljakas, eriti aga tüdruku ema, kes vajadusel annab isegi pesapallikurikaga piki kaalikat


Pole küll üdini naljakas, kuid kuulda, et koer kuulub … on äge kulminatsioon. Seda ei osanud oodata.
Pigem on see natukene kurvaalatooniga tüng.


Sellised toredad naljad sel korral. Ja kes teab, võib-olla komistan tulevikus veel millegi huvitava otsa :wink:

Jagage postitust

Kommenteeri